Qui som

Així som -

La nostra escola

petitst-ferrerets-5

Hola famílies! L’equip de Petits Ferrerets volem presentar-vos la nostra escoleta per ensenyar-vos cóm és i cóm la vivim. Vos convidam a donar una volteta plegats.

Petits Ferrerets és una escoleta acollidora, plena d’espais diversos i suggerents que donen resposta a les necessitats dels infants: espais de calma, de moviment, d’experimentació, de cura, de descans, de vida.

Volem que us sentiu a gust i amb confiança. Partim de la concepció que el nen és competent, capaç de pensar, de participar, de decidir, d’establir vincles afectius i relacions diverses, amb dret a viure en un ambient agradable on es senti respectat, estimat i valorat. Amb una mirada de confiança, intentem fer possible que les nenes i els nens aprenguin i descobreixin a partir de la seva curiositat, del seu propi interès, posant en marxa totes les seves habilitats i capacitats, respectant els seus ritmes i les seves necessitats.

equipo petit ferrerets
somos equipo petit ferrerets

Som un centre d’educació infantil autoritzat per la Conselleria d’Educació de  Gobierno de les Illes Balears (Codi de Centre: 07.014.119) i complim tots els requisits establerts en la normativa vigent en referència a:

  • Espais
  • Metres a les aules
  • Ràtios nens / professora
  • Matèria higienicosanitària i de seguretat
  • Titulació del nostre equip educatiu
  •  

Formem part de la Xarxa Complementària de Centres d’Educació Infantil de 0 a 3 de Conselleria d’Educació, per tant, oferim 4 hores d’Escolarització bàsica gratuïta (EBG), 4 hores concertades.

Vosaltres,

les famílies

Les famílies sou el més important que tenen els vostres fills i filles, sou els primers educadors, per això, des de l’escoleta volem facilitar la vostra presència en el nostre dia a dia. Una bona relació entre famílies i escola aportaran als infants la seguretat que necessiten per créixer com a persones competents i interactuar de forma independent amb l’entorn que l’envolta.

Ells,

els infants

ELLS, espontanis, imprevisibles, purs i amb una gran capacitat per aprendre, ho fan d’una manera autònoma i lliure. S’ocupen d’ells mateixos, dels seus moviments i del medi que els envolta, varien la seva activitat segons el propi interès de cada moment.

Dossifiquen els seus esforços, planifiquen allò que volen fer, observen, actuen, utilitzen el seu cos, aprenen a preveure el resultat de les seves accions, a sentir els límits de les seves possibilitats, a modificar els seus moviments en funció d’allò que volen, en definitiva APRENEN A APRENDRE.

punto11
petits-ferrerets-pinturas-juegos

Nosaltres,

l'equip

Valoram la nostra feina, disfrutam i no aturam de crear i de transformar per millorar. Som un equip inquiet en constant formació, ens agrada reunir-nos i reflexionar sobre allò que succeeix a l’escola. El nostre principal objectiu és el benestar dels vostres fills i filles, oferint tot allò que necessiten per créixer en un ambient de calma i alegria.

Totes les persones que treballen al nostre centre són titulades i especialistes en educació infantil (mestres i educadores infantils). Tot el nostre equip a més està certificat en disciplina positiva en la primera infància (comunitat disciplina positiva Espanya)

Tres

grans objetius

1.

Oferir un espai educatiu i de desenvolupament per als infants, des del respecte i oferint una criança conscient.

2.

Ajudar a conciliar la vida laboral i familiar de les famílies.

3.

Oferir un espai d’acollida i acompanyament per a les famílies i als professionals de la primera infància.

La nostra petita història

Petits Ferrerets neix al 2008 com un projecte molt personal basat en la meva experiència professional sempre vinculada al món dels infants i de les famílies durant més de 10 anys.

Petits Ferrerets, va ser i és el resultat de l’experiència, formació e innovació en el món de la primera infància, des d’un punt de vista professional i respetuós. Vàrem obrir l’escoleta al febrer de 2008. Sempre vaig tenir present que Petits Ferrerets havia de ser un centre autoritzat per la Conselleria d’Educació per tant, totes les instal-lacions es varen dissenyar pensant en les necessitats dels infants i seguint la normativa educativa i sanitària.

Vàrem donar molta importància a l’espai exterior, amb uns 300 metres quadrats de diferents zones d’oimbra, terra, descoberta., moviment, punts d’aigua i diferents racons de joc.

El primer any, només vàrem obrir dues aules, teniem 10 nins i érem dues educadores. No obstant, cada any tinguerem l’oportunitat d’anar obrint una nova aula, arribant a tenir obertes les 5 classes, un total de 67 nins i nines, 5 educadores, una mestre, una teacher d’anglès, personal de cuina, neteja i administració.

Si tingués que definir Petits Ferrerets seria pel fet de tenir un equip molt professional, que creu en la seva feina i té passió pels infants. Destacaria l’àmbient familiar de la nostra escoleta, i les nostres ganes de millorar contínuament.

Oferim un calendari laboral a més de l’apertura durant el mes d’Agost, tot això facilitant la conciliació, sense oblidar l’aprenentatge de l’anglès des del primer moment amb una metodologia contrastada.. Finalment, resaltaría la nostra privilegiada ubicació i entorn que ens facilita poder dur endavant un projecte educatiu en el que creim. i conectat al nostre entorn i municipi.

Ens agradaria que tant grans com petits us sentissiu com a la votra segona casa, formant un gran equip, tots plegats i sempre en benefici dels infants.


¡¡Benvinguts a casa vostra!!

Reservar Cita

Por favor, contacta con nosotros para concretar una fecha y hora a través del siguiente formulario. 

Recuerde que una vez realizada la reserva de cita, la Escoleta le confirmará vía email o por teléfono la hora y el día seleccionado. Gracias.

Nombre *
Apellidos *
Teléfono *
E-mail *
Fecha de nacimiento del niño/a *
Seleccione fecha y hora *
Una vez seleccionada la fecha le aparecerá abajo las horas libres. Debe seleccione una hora y clickar en siguiente.
Comentarios