Qui som

Així som -

La nostra escola

petitst-ferrerets-5

Hola famílies! L’equip de Petits Ferrerets volem presentar-vos la nostra escoleta per ensenyar-vos cóm és i cóm la vivim. Vos convidam a donar una volteta plegats.

Petits Ferrerets és una escoleta acollidora, plena d’espais diversos i suggerents que donen resposta a les necessitats dels infants: espais de calma, de moviment, d’experimentació, de cura, de descans, de vida.

Volem que us sentiu a gust i amb confiança. Partim de la concepció que el nen és competent, capaç de pensar, de participar, de decidir, d’establir vincles afectius i relacions diverses, amb dret a viure en un ambient agradable on es senti respectat, estimat i valorat. Amb una mirada de confiança, intentem fer possible que les nenes i els nens aprenguin i descobreixin a partir de la seva curiositat, del seu propi interès, posant en marxa totes les seves habilitats i capacitats, respectant els seus ritmes i les seves necessitats.

equipo petit ferrerets
somos equipo petit ferrerets

Som un centre d’educació infantil autoritzat per la Conselleria d’Educació de Govern de les Illes Balears (Codi de Centre: 07.014.119) i complim tots els requisits establerts en la normativa vigent en referència a:

  • Espais
  • Metres a les aules
  • Ràtios nens / professora
  • Matèria higienicosanitària i de seguretat
  • Titulació del nostre equip educatiu
  •  

Formem part de la Xarxa Complementària de Centres d’Educació Infantil de 0 a 3 de Conselleria d’Educació ( ajuts escolarització, ajuts menjador y ajut Hisenda per mare treballadora)

Vosaltres,

les famílies

Les famílies sou el més important que tenen els vostres fills i filles, sou els primers educadors, per això, des de l’escoleta volem facilitar la vostra presència en el nostre dia a dia. Una bona relació entre famílies i escola aportaran als infants la seguretat que necessiten per créixer com a persones competents i interactuar de forma independent amb l’entorn que l’envolta.

Ells,

els infants

ELLS, espontanis, imprevisibles, purs i amb una gran capacitat per aprendre, ho fan d’una manera autònoma i lliure. S’ocupen d’ells mateixos, dels seus moviments i del medi que els envolta, varien la seva activitat segons el propi interès de cada moment.

Dossifiquen els seus esforços, planifiquen allò que volen fer, observen, actuen, utilitzen el seu cos, aprenen a preveure el resultat de les seves accions, a sentir els límits de les seves possibilitats, a modificar els seus moviments en funció d’allò que volen, en definitiva APRENEN A APRENDRE.

punto11
petits-ferrerets-pinturas-juegos

Nosaltres,

l'equip

Valoram la nostra feina, disfrutam i no aturam de crear i de transformar per millorar. Som un equip inquiet en constant formació, ens agrada reunir-nos i reflexionar sobre allò que succeeix a l’escola. El nostre principal objectiu és el benestar dels vostres fills i filles, oferint tot allò que necessiten per créixer en un ambient de calma i alegria.

Totes les persones que treballen al nostre centre són titulades i especialistes en educació infantil (mestres i educadores infantils). Tot el nostre equip a més està certificat en disciplina positiva en la primera infància (comunitat disciplina positiva Espanya)

Tres

grans objetius

1.

Oferir un espai educatiu i de desenvolupament per als infants, des del respecte i oferint una criança conscient.

2.

Ajudar a conciliar la vida laboral i familiar de les famílies.

3.

Oferir un espai d’acollida i acompanyament per a les famílies i als professionals de la primera infància.

La nostra petita història

Petits Ferrerets neix el 2008, com un projecte molt personal basat en la meva experiència professional sempre vinculada al món dels infants i de les famílies durant més de 10 anys.

Petits Ferrerets, va ser i és el resultat d’experiència, formació, i innovació en el món de la primera infància des d’un abordatge professional i respectuós.

Obrim l’escoleta al febrer de l’any 2008, sempre vaig tenir en ment que Petits Ferrerets anava a ser un centre autoritzat per la Conselleria d’Educació, amb la qual cosa, totes les instal·lacions ja es van dissenyar pensant en les necessitats dels infants i seguint la normativa educativa i sanitària. També tota la zona exterior del nostre pati, que compta amb més de 300 metres quadrats, amb diferents zones adaptades a diferents edats, ombres, aigua, terra.

El primer any, només vam obrir dues aules, amb prou feines teníem 10 nens i érem 2 educadores treballant a les classes. No obstant això, cada any vam tenir la sort i l’oportunitat d’anar obrint una aula nova, així fins a arribar a les 5 aules amb què comptam actualment i poder albergar a 64 infants.

Si hagués de definir a Petits Ferrerets seria per tenir un equip molt professional, que creu en el seu treball i estima els infants; és un equip estable que porta ja molts anys treballant en aquest sector.

A més, destacaria l’ambient familiar de la nostra escoleta, les nostres ganes de millorar i formar-nos constantment.

El nostre tracte proper amb les famílies i el profund amor per la primera infància, és un altre tret que ens caracteritza; d’altra manera, no seria possible poder realitzar aquest treball dia a dia i durant tants anys.

Ens agradaria, que grans i petits, us sentíssiu com en la vostra segona casa, formant un gran equip, sempre en benefici dels infants.

Benvinguts a casa vostra!

Magdalena Alomar

Reservar Cita

Por favor, contacta con nosotros para concretar una fecha y hora a través del siguiente formulario. 

Recuerde que una vez realizada la reserva de cita, la Escoleta le confirmará vía email o por teléfono la hora y el día seleccionado. Gracias.

Nombre *
Apellidos *
Teléfono *
E-mail *
Fecha de nacimiento del niño/a *
Seleccione fecha y hora *
Una vez seleccionada la fecha le aparecerá abajo las horas libres. Debe seleccione una hora y clickar en siguiente.
Comentarios