Metodologia

Metodologia

A Petits Ferrerets tenim clar que aquesta etapa és una etapa molt vivencial on els sentits i les emocions són el mitjà que fa que els infants creixin i aprenguin. Els nens tenen la necessitat d’expressar-se amb tot el seu cos i hem de permetre’ls que ho facin, amb llibertat, a través d’un entorn confortable i de benestar, respectant el seu temps.

Confiam que els nins són els protagonistes del seu aprenentatge.

Nosaltres els hi donam els espais, els materials i el temps, ells decideixen i saben què és el que els interessa en cada moment. Cada infant és únic i diferent, per això afavorim el fet que puguin triar i fer al seu ritme.

metodología

El joc

com a motor del dia a dia

L’infant mostra un impuls natural i una necessitat interna d’explorar i manipular físicament l’entorn. Aquesta interacció amb l’entorn la fa a partir d’el joc. És a través del joc que es coneix a si mateix, als altres i al món que l’envolta.

El joc és una activitat lliure i autònoma de cada infant que permet respectar el seu ritme, emocions i interessos en cada moment.

Proporcionant un entorn segur i estimulant facilitam aquest desenvolupament natural i harmònic propi de cada nen. Un joc espontani permet viure, tocar, sentir i créixer.

Amb quins materials juguen?

Oferim materials molt pensats, col·locats a l’abast dels nens i presentats de manera que siguin provocadors de joc. Oferim diferents tipus de materials com per exemple, materials inespecífics, naturals, no estructurats …

Per afavorir la investigació de les seves característiques i obrir la porta a la imaginació i creativitat dels nens. Amb aquests materials és increïble tot el que els nins i nines arriben a fer! Els omple d’emocions, de vivències i sensacions, els transporta a un món nou per ells, ple de coses per descobrir.

Reservar Cita

Por favor, contacta con nosotros para concretar una fecha y hora a través del siguiente formulario. 

Recuerde que una vez realizada la reserva de cita, la Escoleta le confirmará vía email o por teléfono la hora y el día seleccionado. Gracias.

Nombre *
Apellidos *
Teléfono *
E-mail *
Fecha de nacimiento del niño/a *
Seleccione fecha y hora *
Una vez seleccionada la fecha le aparecerá abajo las horas libres. Debe seleccione una hora y clickar en siguiente.
Comentarios