Per qué elegir-nos?

L'ADAPTACIÓ

ELS PRIMERS DIES

L’inici a l’escoleta suposa per a molts de vosaltres la primera presa de contacte amb un espai educatiu diferent. Aquests primers dies estan plens d’emocions revolucionades que suposen canvis en la vostra vida habitual. Els vostres nens, a poc a poc, aniran coneixent nous espais, companys que no han vist mai i confiant en les persones que els tindran cura. Aquesta situació els pot generar emocions molt diverses: plors, enrabiades, desgana, intranquil·litat, irritabilitat … Aquesta serà la manera que tindran d’expressar i manifestar els canvis. Són situacions que van desapareixent a mesura que ens anem coneixent i que formen part del procés de vinculació amb nosaltres. També es donen altres emocions que van creixent a mesura que passen els dies, més somriures, satisfacció, mostres d’estima, acostament, mirades de complicitat.

Tots necessitem un temps per adaptar-nos a situacions i entorns nous; la qualitat d’aquest temps depèn dels adults que acompanyem. Calma, espais acollidors, disponibilitat, contacte proper, mirada respectuosa ….

Fer un acompanyament acurat és imprescindible per proporcionar la seguretat emocional que necessiten els vostres fills i també vosaltres.

Abans de començar l’escola ens trobarem amb vosaltres perquè ens expliqueu tot allò que penseu que hem de saber. Nosaltres us explicarem com seran els primers dies a l’escola i parlarem de quina manera farem aquest acompanyament entre família i escola.

Aquest procés d’adaptació s’adaptarà a les necessitats de cada alumne per això des de l’escola anirem parlant amb vosaltres per anar trobant la millor manera d’acompanyar al vostre nen. L’adaptació requerirà de la presencia progressiva de les famílies a l’aula que poc a poc anirà desapareguent en funció de les necessitats de cada infant.

petits-ferrerets-escoleta-38
petits-ferrerets-escoleta-WA0021
petits-ferrerets-escoleta

El nostre horari i serveis

 • Horari i calendari escolar: El centre està obert de 7:30 a 16h. Obert tot l’any. Calendari laboral, únicament tanquem en vacances escolars de Nadal). Agost obert.

 • Entrada tranquil·la fins a les 9: 30h. Hi ha diferents modalitats horàries d’estada al centre.

 • A més de ser una escoleta autoritzada per la Conselleria d’educació també Formem part de la xarxa complementària d’escoletes públiques de la Conselleria d’educació, per aquest motiu es pot tenir accés a l’ajuda de beca menjador, l’ajut d’escolarització i l’ajuda de mare treballadora d’Hisenda.

 • La nostra activitat educativa està supervisada i coordinada al costat de l’Equip d’atenció primarenca (EAP), on treballem conjuntament aquells nens amb algun tipus de dificultat.

 • Comunicació diària amb les famílies, contacte diari amb la tutora participació en la dinàmica de centre. Plataforma on line de comunicació amb les famílies.

 • Som un centre obert a la comunitat i tenim diferents convenis de col·laboració acadèmica amb centres educatius i universitats, així acollim alumnes en pràctiques de l’grau de magisteri o bé del cicle formatiu d’educació infantil (Alberta Giménez, Lluís Vives, La Salle …)

 • Assegurança mèdica escolar, en cas que es produeixi algun accident durant la seva estada al centre (Mapfre assegurances)

 • Cuina pròpia, elaborada diàriament. Menú elaborat i validat per nutricionistes infantils. Cuina autoritzada per Conselleria de Sanitat i menús validats per Conselleria d’educació ..

 • Servei de perruqueria mensual a l’escoleta.

 • Projecte de psicomotricitat vivencial setmanal a les instal·lacions de l’Poliesportiu Blanquerna (al costat de l’escoleta)

 • Projecte d’art (Miró)

 • Celebració de festes tradicionals mallorquines dins el projecte

 • Projecte musical, teatral i cultural que realitzen tots els alumnes de l’escoleta (contacontes en diferents llengües, activitats musicals, teatre, …)

 • Anglès a partir de 4 mesos amb la metodologia Kids & Us. kidsandus.es  MÉS INFORMACIÓ

 • L’escoleta es troba situada en zona residencial (Pont d’Inca Nou), de molt fàcil aparcament i lliure de contaminació.

 • Zones verdes de les que podem gaudir i aprendre a l’entorn més proper. 

Reservar Cita

Por favor, contacta con nosotros para concretar una fecha y hora a través del siguiente formulario. 

Recuerde que una vez realizada la reserva de cita, la Escoleta le confirmará vía email o por teléfono la hora y el día seleccionado. Gracias.

Nombre *
Apellidos *
Teléfono *
E-mail *
Fecha de nacimiento del niño/a *
Seleccione fecha y hora *
Una vez seleccionada la fecha le aparecerá abajo las horas libres. Debe seleccione una hora y clickar en siguiente.
Comentarios