directora del centre

A poc a poc us he anat presentant a la gent que treballa a l’escola i ara toca el meu torn.
Des d’abans d’obrir la llar d’infants ja formava part. Vaig tenir la sort que na magdalena confies en mi per dur a terme les dues juntes el seu projecte. Un projecte ple d’objectius i molta il·lusió.
Han anat passant els anys i cada vegada he hagut de tenir més responsabilitat fins arribar a avui que sóc la directora del centre.
Hem tingut moments bons i dolents però amb la gent que forma part de l’escola hem aconseguit anar endavant.
La meva experiència en l’educació és ampli. Vaig començar a una escola autoritzada a arenys de mar (Catalunya) i un canvi d’aires em va portar cap aquí.
A l’l’illa he treballat en diferents llocs però com ja he dit el projecte de na Magadalena em va encantar i vaig tenir el plaer que m’escollís.
De jove vaig començar la carrera de psicologia a la UAB i espero algun dia poder acabar. No hi ha edat per aprendre i jo tinc ganes.
Només dir-vos que seguiré i seguirem treballant perquè la llar d’infants sigui una bona escola de 0-3 anys on pugui portar als vostres fills i filles amb la seguretat i tranquil·litat que rebran uns bons valors i on seran feliços només entrar per la porta.
Gràcies per confiar en nosaltres.

Compartir

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en pinterest
Compartició en print
Compartició en email
Otras noticias

miró i natura

Escoleta Petits Ferrerets Publicado por Escoleta Petits Ferrerets · 1 h · Avui els nostres nins grans han fet una activitat d’art sensorial en estat

el dinar a l’escoleta

Només de veure-ho ja vénen ganes de menjar-s’ho. L’alimentació és important a l’escoleta. Un menjar equilibrat és important. L’empresa de nutrició CESNUT ens elabora els

ADAPTACIÓ

Ja ha passat una setmana de l’inici del curs i els nous alumnes ho estan fent més que bé. Donar seguretat i establir el vincle

Reservar Cita

Por favor, contacta con nosotros para concretar una fecha y hora a través del siguiente formulario. 

Recuerde que una vez realizada la reserva de cita, la Escoleta le confirmará vía email o por teléfono la hora y el día seleccionado. Gracias.

Nombre*
Apellidos*
Teléfono*
E-mail*
Fecha de nacimiento del niño/a*
Comentarios