directora del centre

A poc a poc us he anat presentant a la gent que treballa a l’escola i ara toca el meu torn.
Des d’abans d’obrir la llar d’infants ja formava part. Vaig tenir la sort que na magdalena confies en mi per dur a terme les dues juntes el seu projecte. Un projecte ple d’objectius i molta il·lusió.
Han anat passant els anys i cada vegada he hagut de tenir més responsabilitat fins arribar a avui que sóc la directora del centre.
Hem tingut moments bons i dolents però amb la gent que forma part de l’escola hem aconseguit anar endavant.
La meva experiència en l’educació és ampli. Vaig començar a una escola autoritzada a arenys de mar (Catalunya) i un canvi d’aires em va portar cap aquí.
A l’l’illa he treballat en diferents llocs però com ja he dit el projecte de na Magadalena em va encantar i vaig tenir el plaer que m’escollís.
De jove vaig començar la carrera de psicologia a la UAB i espero algun dia poder acabar. No hi ha edat per aprendre i jo tinc ganes.
Només dir-vos que seguiré i seguirem treballant perquè la llar d’infants sigui una bona escola de 0-3 anys on pugui portar als vostres fills i filles amb la seguretat i tranquil·litat que rebran uns bons valors i on seran feliços només entrar per la porta.
Gràcies per confiar en nosaltres.

Compartir

Otras noticias

miró i natura

Escoleta Petits Ferrerets Publicado por Escoleta Petits Ferrerets · 1 h · Avui els nostres nins grans han fet una activitat d’art sensorial en estat

el dinar a l’escoleta

Només de veure-ho ja vénen ganes de menjar-s’ho. L’alimentació és important a l’escoleta. Un menjar equilibrat és important. L’empresa de nutrició CESNUT ens elabora els

ADAPTACIÓ

Ja ha passat una setmana de l’inici del curs i els nous alumnes ho estan fent més que bé. Donar seguretat i establir el vincle

Reservar Cita

Por favor, contacta con nosotros para concretar una fecha y hora a través del siguiente formulario. 

Recuerde que una vez realizada la reserva de cita, la Escoleta le confirmará vía email o por teléfono la hora y el día seleccionado. Gracias.

Nombre *
Apellidos *
Teléfono *
E-mail *
Fecha de nacimiento del niño/a *
Seleccione fecha y hora *
Una vez seleccionada la fecha le aparecerá abajo las horas libres. Debe seleccione una hora y clickar en siguiente.
Comentarios