ALIMENTACIÓ

El menjar és un moment essencialment educatiu . Des de Petits Ferrerets tenim cura i intentem que aquest moment el nin desenvolupi uns correctes hàbits d’alimentació, autonomia personal, comunicació i relació amb la resta dels nens, tenint en compte des de l’espai físic a la presentació del menjar.

Posem a disposició dels nostres alumnes un servei de menjador d’elaboració de menjar en el propi centre les característiques fonamentals són els productes de major qualitat disponibles al mercat i una confecció dels menús molt rigorosa . Disposem de cuina pròpia on es confeccionen tots els nostres aliments , de forma natural, a la mesura de l’edat de cada bebè i / o nen.

Els menús són elaborats i supervisats per la Conselleria de Sanitat i la Conselleria d’Educació, adaptats a cada edat proporcionant una alimentació sana i saludable basada en el consum variat de cada grup d’aliments, a més es preparen dietes especials i de règim d’aquells alumnes que per necessitats pediàtriques o per necessitats culturals ho sol·licitin.

La cuina està autoritzada per servir menjars preparats per la Conselleria de Sanitat i els menús són supervisats per la Conselleria d’Educació i Cultura i per la Conselleria de Sanitat, ja que tenim la pertinent autorització per a l’elaboració de menjar en el propi centre.

Per garantir aquest important servei els nostres menús estan elaborats i supervisats per la ASSESSORIA EN NUTRICIÓ CESNUT

En el cas dels nadons , la dieta alimentària i les hores es comunicaran per escrit adaptant als seus hàbits i costums de manera individualitzada . La introducció de nous aliments s’ha de fer en col · laboració amb la família i seguint sempre les indicacions del pediatre del nen.
Pretenem aconseguir una dieta equilibrada, mediterrània, apetitosa i variada , implicant a més al personal de cuina en la dinàmica quotidiana del centre i dels nens .

Els serveis de menjador es podran contractar esporàdicament , adaptant d’aquesta manera l’escoleta a les necessitats de cada família.

Centro de educación infantil aurtorizado por la Conselleria d’Educació. Nª código de centro: 07014119
Personal titulado y especializado. Titulación exigida por la Conselleria d’Educació CAIB

Petits Ferrerets