CEI PETITS FERRERETS

La nostra escoleta és un Centre d’Educació Infantil autoritzat per la Conselleria d’Educació i Cultura del Govern de les Illes Balears, la qual cosa implica que el personal docent està titulat i que tant al nostre projecte educatiu com la metodologia que s’utilitza per d’aplicar-la estan regulades, elaborades i dutes a terme d’una manera correcte.

L’objectiu general és educar i no guardar. És un centre on els infants i creixen, maduren, se’ls estima i se’ls valora pel que són. En cap moment pretén substituir a la família sinó que la complementa.
Amb el treball conjunt de l’escoleta i els pares es pretén estimular el desenvolupament de les capacitats intel·lectuals, motrius, socials i emocionals dels nins i nines. A més potencia la seva creativitat, cobreix les seves necessitats fisiològiques i transmet hàbits que els permetrà aconseguir autonomia i seguretat.
El centre d’educació infantil Petits Ferrerets ha estat creat amb 2 objectius generals:
1. Ajudar a conciliar la vida laboral i familiar
2. Oferir una assistència i educació de qualitat als nens de 0-3 anys

Horari
De dilluns a divendres de 7h30 A 17h30

Escoleta “Ben matinera”

(7h30-8h00)

Escoleta “Entrada”
(8h00-9h30)

Escoleta “Projectes”
(9h00-16h00)

Escoleta “Compartim l’horabaixa”
(16h00-17h30)

 

LA NOSTRA PETITA HISTÒRIA:

Petits Ferrerets sorgeix en el 2008, com un projecte molt personal basat en la meva experiència professional sempre vinculada al món dels nens i les famíliewss.Va ser i és el resultat d’experiència, formació i innovació al món de la primera infància i un abordatge professional i respectuós envers la infància.

Comencam el febrer del 2008,i sempre vaig tenir en ment que Petits Ferrerets seria un centre autoritzat per la Conselleria d’Educació, amb la qual cosa, totes les instal·lacions ja es van dissenyar pensant en les necessitats dels nens i seguint la normativa educativa i sanitària. També tota la zona exterior del nostre pati, que compta amb més de 300 metres quadrats, amb zones adaptades a diferents edats,a més d’ ombres, aigua, terra, …

El primer any, només obrirem dues aules i amb prou feines teníem 10 nens, érem 2 educadores treballant a les classes.
Cada any vam tenir la sort i oportunitat d’anar obrint una aula nova, així fins a arribar a les 5 aules amb què comptem actualment i poder albergar a 64 nens.
Si hagués de definir a Petits Ferrerets seria per la sort de tenir un equip molt professional i que creu en el seu treball i estima els nens, és un equip estable que porta ja molts anys treballant en aquest sector, destacaria l’ambient familiar de l’escoleta, les nostres ganes de millorar i formar-nos constantment, la nostra idea de portes obertes amb les famílies i el profund amor per la primera infància, d’una altra manera, no seria possible poder realitzar aquest treball dia a dia i durant tants anys.

Ens agradaria, grans i petits, us sentíssiu com en la vostra segona casa, fent un gran equip, sempre en benefici dels nens.

Benvinguts a casa vostra!!
MAGDALENA ALOMAR

Centro de educación infantil aurtorizado por la Conselleria d’Educació. Nª código de centro: 07014119
Personal titulado y especializado. Titulación exigida por la Conselleria d’Educació CAIB

Petits Ferrerets