Instal·lacions característiques

octubre 27, 2014

A més podem destacar:

 • Instal·lacions modernes, dissenyades amb criteris educatius, adaptades i respectant totes les mesures de seguretat que estableix la legislació.
 • Molta lluminositat i sol durant tot el dia, sistema de climatització fred i calor, trespols càlids de linòleum, equipament educatiu i material didàctic específic.
 • Concepció vitalista de les instal·lacions: molta llum natural, planificació educativa dels espais i materials didàctics complint totes les mesures de seguretat i higiene que estableix la legislació.
 • Pati exterior: dissenyat i condicionat educativament. Zones diferenciades de joc pels més grans i els petits ( rajola antilliscant de seguretat, petit hort, zona coberta a l’exterior, zones ombrejades, punts d’aigua)
 • Molta zona verda exterior en els voltants de la que es pot gaudir sempre que la climatologia acompanyi.
 • Proper a la zona col·legis (CP Blanquerna, CP Cases Noves, Col·legi Santa Teresa, Liceu, La Salle del Pont d’Inca,…)
 • Zona residencial, tranquil·la i de molt fàcil aparcament.
 • Entorn molt tranquil, segur i fora de la contaminació de la ciutat.
 • Patis

  La zona del pati té més de 300m2 , dividit en dues zones , una per als petits i una altra per als més grans . La zona dels petits disposa d’una zona d’ombra que proporciona una gran morera, zona de rajoles de seguretat per aquells nens que encara gatejin i joguines adaptades per a la seva edat .
  La zona del grans compta amb dos moreres que proporcionen ombra , tendals , zones diferenciades de joc , joguines adaptades a la seva edat , punt d’aigua , llum i endolls situats a més de 1,50cm .
  En les dues zones hi ha zones de gespa artificial i molta estimulació visual , auditiva i motriu .

  Cuina

  La zona de la cuina , està autoritzada per la Conselleria de Sanitat i compleix tota la normativa higiènic – sanitari , és inspeccionada regularment i es realitzen tots els controls de seguretat alimentària.

  Aula de 2 a 3 anys

  octubre 23, 2014

  Papallones i Puputs

  Les dues aules dels més grans disposen de banys independents i situats dins la mateixa aula amb rentamans, banys i canviadors adaptats a la seva edat, amb renovació constant de l’aire. Pel que fa a l’aula trobem una zona de descans amb llitets individualitzats, zona d’assemblea, taules plegables al costat de la paret per maximitzar l’espai , aire condicionat fred i calent, aparell d’ozó , terra de linòleum per garantir la seguretat.
  Les aules estan revestides de fris situat a 1,20 m, portes antipinçament, endolls a més de 1,50 , tot pensat per al benestar dels alumnes.

  Aula d’1 a 2 anys

  setembre 22, 2014

  Moixets i Ratolins
  Aquestes dues aules disposen de zona d’higiene amb canviadors, banys adaptats i rentamans . Estan dins de la mateixa aula però separades de la zona educativa encara que disposen de visor per garantir la vigilància dels nens mentre la mestre està a l’aula . Compta amb la renovació constant de l’aire.
  Dins de la zona educativa, trobem zona d’assemblea, amb taules específiques per a menjar que són plegables perquè no ocupin espai, cadires ergonòmiques adaptades als nens i llitets individualitzades per descansar després de dinar.
  El sòl és de linòleum, té aire condicionat fred/calent, aparell d’ozó, les parets estan revestides de fris fins a 1,20 metres per garantir la protecció dels infants. És una aula molt lluminosa ja que igual que la resta d’aules disposa d’un gran vidre on la presència de llum tant a l’hivern com l’estiu és constant.
  Totes les aules disposen de portes amb sistema antipinçament de dits, els endolls a més de 1,50 metres d’alçada, sistemes antiincendis, control de plagues, etc.

  Aula de bebès

  Poriols

  L’aula dels nadons compta amb una zona de preparació de biberons, microones, nevera, etc. D’altra banda , tenim zona d’higiene per als nadons, dormitori amb bressols individualitzades i zona de jo.
  Disposem a més d’una taula col·lectiva específica per nadons on mengen i fan determinades activitats.
  És una aula molt lluminosa, condicionada amb aire fred i / o calenta, el terra és de linòleum. El linòleum és un material específic que permet als nens estar a terra aïllats del fred i de la calor i que a més esmorteeix cops. Així mateix disposem d’ una zona de lactància materna perquè les mares, sempre que vulguin, puguin venir a donar el pit o el biberó.

  CEI Petits Ferrerets

  agost 26, 2014

  El CEI Petits Ferrerets, en ser un centre d’educació infantil autoritzat per la Conselleria d’Educació del Govern dels Illes Balears (Codi de Centre: 07014119), compleix tota la normativa en quan a instal·lacions:

  • espais
  • metres a les aules
  • ràtios nens / professora
  • en matèria sanitària
  • titulació de les nostres mestres

  El centre educatiu consta de: 5 aules amb lavabos o zona de canvi dintre de cada aula habilitats segons normativa i amb visibilitat de l’educadora en tot moment a la resta dels nens, cuina pròpia, lavabo independent per al personal i adaptat segons normativa a minusvàlids i gran pati exterior.

  Totes les aules tenen un generador d’ozó, que és considerat el millor desinfectant, a més d’eliminar els olors, així esterilitza l’aire enriquint-ho d’oxigen, millorant la qualitat de l’oxigen i reduint molt les probabilitats d’adquirir malalties contagioses.

  Centro de educación infantil aurtorizado por la Conselleria d’Educació. Nª código de centro: 07014119
  Personal titulado y especializado. Titulación exigida por la Conselleria d’Educació CAIB